Toyota Supra MKIV


 
Fakta      Bilder/Film   Byggbilder/info    Evenemang
2007
 Jag han inte åka på så mycket evenemang i år. Men här är lite bilder.
 
Jag åkte ner till Danmark för ett 402m race. Tyvär så var det inte så seriöst då flygfältet var grusigt, dåligt grepp. Inga 60fot, 201m tider eller 402m hastighet mättes. Jag hade även problem med misständningar och kunde inte ladda på för fullt. Bästa tiden vart 10.88 vilket var en liten besvikelse. Men det var skoj att åka till Danmark på en lite roadtrip. Tack Martin www.mega-meet.dk för hjälpen på plats i Danmark.
    
 
Jag åkte till Norge och Gatebil på Rudskogen. Dock så gick syncringarna för treans växel sönder under första dagen så det blev inte så mycket körande på banan.
 
 
   Bilsport hade EDPS på Malmby flygfält så jag åkte dit men hade fel däck med mig. Det var visst tvunget att vara DOT däck och jag hade med mig slicksen. Dagen efter åkte jag dit igen och skulle köra då Lazzat ordnade race. Då började det regna precis innan vi skulle börja köra. 

Jag som var sugen på att prova på bilen bytte däck igen och åkte så fort jag kunde till Moholm (ca 25mil) för att se om jag fick köra där men jag kom för sent för att få köra.

 

Parkerad på Moholmsstrippen.

 

 

 

Race i Eskilstuna slutade med Totalseger.

 

 

 

Race i Örebro. Åkte ut mot en annan supra pga missad växel. Glapp i växellänkaget.

 

 

 

2006

     

Örebro Open 2006. Foto: Peter, Jörgen E Schummis-foto.se, Daniel J "daz"

 

     Kolsva MS hade bandag på Gälleråsen i Karlskoga. Supran duger gott att skotta grus som synes. Foto: Örjan, Peter Norén www.cabrio.se.

                 Foto: Bo Lundvang, sportbilen.se/Street Xtreme

Jag åkte till Västerås när det var årets sista deltävling i Swedish Drifting series. Jag kom på 8 placering av 23 startande och själva driftingen gick inte så värst bra. Jag har mycket att lära mig. Sen är bilen inte direkt lättkörd med den stora turbon och på en såpass liten bana som det här var. Men det var kul att prova på. Hoppas driftingen kommer in på riktiga banor nästa år så kan det bli lite roligare om man kommer upp i lite fart.

   Bilsports En dag på racerbanan 2006 Kinnekulle. Tack jonaz88 på zatzy för bilden och Lasse Sikhammar.

 

Påvägen hem från Kinnekulle blev jag stoppad av polisen och fick en flygande besiktning. Jag fick 300kr i böter för att den främre numerskylten syndes dåligt, det var allt..

  Påväg till Tullinge för första 402m körningen. Tankning av V-power.   Foto: Markus Ek www.mek.nu

   

   Gatebil Rudskogen Septemberträffen. Hittar någon bilder på min bil från körningen så säg till.

 Tur att det är "stort" bagageutrymme i supran, ingen trailerqueen här inte. Inte ens en servicebil.

    Race i Eskilstuna. Bilder: www.karel.se

 
copyright

©

2006 Peter Björck